Apie mus

Samdyti

Šiandienos įdarbinimo rinka yra ydinga.

Klientai eiti į įdarbinimo įmonių, tikintis užpildyti vidaus paklausos ar tai IT ar kito skyriaus. Tipiškas įdarbinimo įmonė užrašo specifikacijas, susitarti dėl mokėjimo terminus, ir paskelbti skelbimą internete pradėti įdarbinti. Įdarbinimo įmonė atrinkti kandidatus, interviu juos, tada įveskite pasirinktas "talentus" klientams. Procesas pakartojamas tol, kol bus nustatyta, kad geriausiai tinka.

Tipiškas požiūris yra pasenęs

Ji neveikia nors. Viena iš priežasčių, kodėl ji neveikia, kad dauguma įdarbinimo agentūra buvo sukurta tuo metu, kai darbo jėgos reikia padaryti darbą nebuvo taip sudėtinga, kaip šiandien. Akivaizdu, kad tipiškas įdarbinimo įmonė neturi žinoti, kaip reikalaujama įdarbinti greitai judantis technologijų pasaulyje. Mes matėme jį save atgal, kai mes buvome ieško darbo. Yra visiškai atsijungti nuo ką klientas nori, o tai, ką įdarbinimo agentūra įdarbinti . Klientai gauti nusivylė, jų bendrovės competitivety tiesiogiai paveikė. Neranda tinkamą talentą ne tik kaina laiko, bet taip pat pinigų ir įtakos įmonės bottomline.

Mes randame aukštos kvalifikacijos talentus už jus

Mes išspręsti kvalifikuotų talentų verbavimui., Mes suteikiame How žinias ir talentus tiesiogiai klientams vietoje arba nuotoliniu būdu iš mūsų biuruose.

Nuoma jūsų skirtojo kūrėjams