Apie mus

Samdyti

Todėl lengvai samdyti Rust programuotojas in Lietuva


Ieškoti ir išlaikant Rust programuotojas gali būti gana sudėtingas uždavinys kai kurių bendrovių. Ne mums, nors. Mes turime griežtą nuomos procesą tinkamai tikrinti pačioje mūsų Rust kūrėjams in Lietuva. Be to, mūsų teorinių bandymų talentų turi parodyti praktiška, ir hands-on Rust kūrimo patirtis.

Aukštos paklausa Rust programuotojų

Faktai yra aiškus. Dėl aukštos kvalifikacijos talentus paklausa Rust Programavimo yra didesnė nei pasiūla. Jis sukuria milžinišką trūkumą rinkoje. Mūsų misija yra paprasta: medžioklė, nuoma, išlaikyti geriausius Rust programuotojai in Lietuva. Tai leidžia mūsų klientams visada išliks prieš kreivė.

Per Rytų Europos širdyje

Kodėl Rytų Europa? ir kodėl Rumunija? Na, mes turėjome daug variantų mums. Tačiau mes nusprendėme eiti su Rumunija sukurti savo pirmąjį biurą. Mes manome, kad Rumunija turi daug privalumų, pavyzdžiui, talentų, greito interneto, ir bendrą gyvenimo kokybę, ir talentus, kurie yra naudojami bendrauti tobula anglų.

Išlaikyti savo talentus laimingas

Daugelis įmonių teigia, kad jie rūpinasi savo darbuotojais. Tik nedaugelis iš tikrųjų rūpintis. Tai tiesa. Mūsų verslas sukasi 100% aplink rasti ir išlaikyti talentus. Be talentų mes neturime verslą. Ne tik mes turime talentų, bet mūsų tikslas yra išlaikyti jas laimingas.

Nuoma skirta Rust programuotojas